Protocollen erediensten De Ark en steigerdiensten

Als kerkenraad zijn we blij en dankbaar dat we de afgelopen maanden via online – diensten velen hebben kunnen bereiken. Wat een zegen dat we die technische mogelijkheden hebben in ons gebouw! Van een hulpmiddel voor wie niet meer naar de kerk kon, is dit uitgegroeid tot een blijvende mogelijkheid om de dienst thuis, op vakantie, of in kleine kring in een huiskamer mee te beleven.

Het verheugt ons nog meer, dat inmiddels langzaam weer wat meer mensen in de kerk mogen komen. Ook kunnen we, onder strikte voorwaarden, weer zingen in de kerk. Dat maakt de diensten weer een stuk actiever voor u als kerkganger. Van harte nodigen we u uit om u op te geven om bij de kerkdiensten aanwezig te zijn. Omdat we samen willen zingen, is het maximaal aantal aanwezigen in de kerk op dit moment 30 personen.

Voor gasten geldt: elke zondag is er een klein aantal zitplaatsen dat voor gasten vrijgehouden wordt. U kunt uzelf opgeven bij de scriba, indien u hier gebruik van wilt maken.

Voor gemeenteleden: Geef u op voor de lijst kerkgangers. U krijgt dan bericht voor welke zondag u bent uitgenodigd.

Om de lofzang gaande te houden, en de onderlinge gemeenschap te versterken, hopen we op zo veel mogelijk mensen die zich opgeven. Dat zal dan wel betekenen dat u niet wekelijks kunt komen, maar zo krijgt ieder zijn / haar kans.

Opgave via scribapknkamperland@hotmail.com

Dankbaar zijn we ook, dat op 2 en 9 augustus om 19.00 uur, bij goed weer, de Steigerdiensten doorgang kunnen vinden. In de open lucht kunnen we iets meer mensen ontvangen. Het terrein staat een opkomst van 100 mensen toe. Opgave vooraf is voor de Steigerdiensten niet nodig, wel wordt u ter plaatse gevraagd naar uw gezondheid en contactgegevens. Als u wilt weten welke veiligheidsmaatregelen getroffen zijn, zowel voor de diensten in de kerk als óók bij de Steigerdiensten van 2 en 9 augustus, kunt u terecht bij het gebruiksplan kerkgebouw en het protocol Steigerdiensten. (zie snelkoppelingen hieronder)

Protocol De Ark – versie 2

Protocol Steigerdiensten – versie 3

Namens de kerkenraad,

Ds Jacolien de Lange, predikant